Persoonlijke getuigenis FIAC 3/11

Ik voel me nerveus… maar ik ben ook wel heel benieuwd.

Tot nu toe heb ik mijn primal wound en adoptie-ervaringen kunnen delen via mijn blog. Het deed me plezier om zoveel positieve reacties te krijgen op mijn blog en posts. Vele anderen herkennen zich in mijn verhalen, ervaringen en emotionele wereld. Dat geeft me energie en ik ben enorm blij dat ik anderen op hun pad kan helpen (direct of indirect – dat doet er niet toe).

De volgende stap wacht op me… Ik ga mijn verhaal live brengen in een persoonlijke getuigenis tijdens de adoptieweek van FIAC. Hopelijk wordt het heel interactief en komen er prangende boeiende vragen die ons allen weer een beetje verder helpen.

Benieuwd? Welkom he !

Dinsdag 3 november bij FIAC in Geel (16 -17u30)

Klik op de link voor het volledige programma: FIAC Adoptieweek 2020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: