Met een oerwond doorheen het oerwoud

Wat een leuke en leerrijke ervaring ! Wat heeft me dat weer energie gegeven !
Een mooie bevestiging van het pijnlijke maar veelbelovende traject dat ik al afgelegd heb.
En vooral een aanmoediging om mijn pad verder te volgen. Zeker nu ik besef dat ik er ook anderen mee kan helpen 🙂

Tijdens de adoptieweek van Fiac begin november gaf ik via digitale weg mijn persoonlijke getuigenis over de oerwond (Primal Wound) – en wat dat met mij gedaan heeft. Maar voornamelijk ook wat ik er uit geleerd heb en hoe ik mijn leven verder wil aanpakken.

Normaal ging mijn getuigenis live door, maar wegens Covid19 maatregelen heeft Fiac haar adoptieweek kundig omgeturnd naar een unieke digitale ervaring. Mijn adoptiegetuigenis is hierdoor gelukkig ook beschikbaar als opname. Gewoon even klikken op onderstaand scherm om de opname te starten (duurtijd: 60′ – wel met enkele momentjes waarbij de verbinding even wegviel).

Als je vragen hebt, kan je me gerust een e-mail sturen: contact@mohansaroo.life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: